Tilaus ja toimitus

Toimitusehdot

Voimassa 25.6.2018 alkaen

Verkkokauppa

NSF Telecom Ab / Telepapat (Y-tunnus: 1752268-1, puh. 034 489 489, info@telepapat.fi, Westendintie 1 B, 02160 Espoo) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilla täyttämällä ja lähettämällä tilauslomake. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Tilauslomakkeen täyttämisen jälkeen operaattoritoimittaja IPP on tilaajaan yhteydessä, jonka jälkeen asiakas saa laskun kotipuhelimesta(avausmaksu). Tämän jälkeen IPP laskuttaa normaalisti kerran kuukaudessa laskun liittymän kuukausimaksun ja liittymän puhelumaksut voimassa olevan puheluhinnaston mukaisesti. Valittavana on paperilasku ja e-lasku.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

Toimitustavat ja -kulut

Tilauksesi toimituskulut on maksettu puolestasi Suomessa. Toimitamme tilaukset postitse postipaketittina.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja tuotteen varastotilanteesta riippuen 1-2 viikkoa. Mikäli kyseinen tuote on tilapäisesti loppunut varastolta, niin toimitusaika on yleensä 3-5 viikkoa. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista.

Peruutusoikeus ja palautusehdot

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Peruutusilmoitukseen sinun tulee merkitä nimesi, osoitteesi, tilauspäivä, tuote ja se tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen info@telepapat.fi. Tuote tulee palauttaa postitse 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Liitä kopio peruutusilmoituksesta tuotepalautuksen yhteyteen. Mikäli tuotetta on käytetty, pidätämme oikeuden laskuttaa arvonalennuksesta. Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten. Palautamme maksamasi summan kokonaisuudessaan 30 päivän kuluessa peruutusilmoituksen saapumisesta, mikäli tuote on palautettu käyttämättömänä.

Palautusosoite:

NSF Telecom Ab
Westendintie 1 B
02160 ESPOO

Poikkeukset peruutusoikeuteen:

Peruutusoikeus ei koske asiakkaan toivomuksesta valmistettua tai muunneltua tuotetta.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme kuluista 20 euron maksun.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on vioittunut Postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin.