Näitä kotipuhelimen ominaisuuksia asiakkaamme arvostavat

Satavarma Plus -liittymän käyttäjien eniten arvostamat toiminnot

Kysyimme Satavarma kotipuhelinten ja liittymien käyttäjiltä, mitkä ovat heidän mielestään Telepappojen Satavarma Plus -liittymän hyödyllisimmät ominaisuudet. Helppokäyttöisen puhelimen parhaiksi lisäominaisuuksiksi mainittiin monia eri toimintoja, joista kaikista eniten arvostettiin näitä:

1. Puheluihin vastaaminen luuria nostamatta
2. Ei kuuluvuusongelmia
3. Opastettu soittaminen
4. Tuntemattomien soittajien estäminen
5. Tavoitettavuusrinki

Lisätietoa Satavarma Plus -liittymän ja puhelimen toiminnoista

1. Puhelimeen voidaan asettaa puheluihin vastaaminen luuria nostamatta eli puhelin vastaa itsestään esimerkiksi sukulaisilta tuleviin puheluihin.

2. Satavarma -liittymissä ei ole kuuluvuusongelmia, koska puhelut toimivat laajakaistayhteydellä. Näin vältytään katvealueiden ja sisätilojen kuuluvuusongelmilta sekä tavallisen puhelinverkon häiriöiltä.

3. Opastettu soittaminen auttaa tarvittaessa valitsemaan oikean pikavalinnan. Puhelin kertoo ääneen läheisille asetetun pikavalinnan numeron.

4. Satavarma Plus -liittymään voidaan asettaa sallitut soittajat ja samalla estää muista numeroista, kuten esimerkiksi puhelinmyyjiltä tulevat puhelut.

5. Tavoitettavuusrinki on Plus -liittymän toiminto, jolla voidaan tavoitella useita henkilöitä peräkkäin, kunnes joku vastaa. Tämä ominaisuus on erinomainen esimerkiksi silloin, kun halutaan saada puhelimitse kiinni vaikkapa perheenjäseniä.

Kiinnostuitko Satavarma Plus -liittymästä? Aloitusmaksu 149 euroa sisältää Telepappojen Satavarma Plus puhelimen ja liittymän kytkennän. Liittymän kuukausimaksu on 19,90 euroa kuukaudessa ja se sisältää ilmaiset puhelut muihin Satavarma ja Satavarma Plus -liittymiin. Siirry tilauslomakkeelle tästä.

Ominaisuudet

Ominaisuudet

Tämän päivän lankapuhelin jokaiseen kotiin

Kotipuhelin

Turvallinen

Rinki

Aina virtaa

Kotipuhelin

Turvallinen

Rinki

Aina virtaa

Suojattu

Yhdistyy nopeasti

Toimii nettiyhteydellä

Helppo

Satavarma

Yhdistyy nopeasti

Toimii nettiyhteydellä

Helppokäyttöinen

Pikavalinnat

Luotettava

Kaiutin

Avustavia toimintoja

Pikavalinnat

Luotettava

Kaiutin

Avustavia toimintoja